Een naturaliënkabinet, wat is dat eigenlijk?

In Hertsberge heeft M. Biebauw een naturaliënkabinet opgezet met alle speciale dingen die in de natuur te zien zijn. Dat gaat over fossielen, schelpen, een witte mol, het oudste mineraal, de kleinste vogel, een stuk meteoriet of een Sumatraanse tijger: dat en nog veel meer kun je er vinden. Wat je er ziet, zijn unieke zeldzaamheden. Een curieuze, eigenaardige ervaring !!

Locatie

Hertsberge 8020 Sint-Jansdreef 15 Biebauw

In Hertsberge heeft M. Biebauw een naturaliënkabinet opgezet met alle speciale dingen die in de natuur te zien zijn. Dat gaat over fossielen, schelpen, een witte mol, het oudste mineraal, de kleinste vogel, een stuk meteoriet of een Sumatraanse tijger: dat en nog veel meer kun je er vinden. Wat je er ziet, zijn unieke zeldzaamheden. Een curieuze, eigenaardige ervaring die je kan meemaken op zondag 15 maart 2020. Verzamelen in Sint-Jansdreef 15, 8020 Oostkamp - Hertsberge om 14.30 u. De groep is beperkt tot 20 personen. Snel reageren met mail op gezinsbondsintmichiels@gmail.com is de boodschap. Vooraf betalen van 5 € is noodzakelijk op BE43 0680 7137 0001

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

€5.00 per persoon

Inschrijven

€5.00 per persoon

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.