Workshop holistische babymassage

Workshop holistische babymassage. Dinsdag 7 september 2021 van 13.30u-15.30u Wholistic Astridlaan 18 Assebroek.

Locatie

Assebroek 8310 Astridlaan 18 Wholistic relaxatie en coaching

Workshop holistische babymassage.
Dinsdag 7 september 2021 van 13.30u-15.30u Wholistic Astridlaan 18 Assebroek. Stap de wereld binnen van ontspannende geuren, voel en leer hoe je jezelf en jouw baby’tje tot rust kan brengen. Tijdens deze workshop neemt relaxatietherapeut Lisa De Clerck jullie mee in de magie van de holistische babymassage. Kleinschaligheid (Max.4personen), warmte en gezelligheid staan hier bovenaan! Je leert de basis van de holistische babymassage kennen en hoe je die in het dagelijkse leven kan toepassen. We overlopen alle voordelen van deze manier van relaxatie, leren de weldaad kennen van aromatherapie bij baby’s( en ouders!) en ronden af met wat extra tips bij krampjes en ongemakken. Een workshop waarmee je écht aan de slag kan! Flesje massageolie en bundel inbegrepen. Happy baby, happy mommy! Prijs, inschrijven of meer info? 15€, deze workshop is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond. Mail naar lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling. Als Covid-19 roet in het eten strooit regelen we uiteraard terugbetaling.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
15.00

Prijs: 15€, deze workshop is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond. Mail naar lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling. Als Covid-19 roet in het eten strooit regelen we uiteraard terugbetaling.

Inschrijven

Mail naar lisa.declerck@hotmail.com Inschrijven voor 1 augustus 2021 en is definitief na betaling.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten